Zmień język CZ Zmień język SK Zmień język PL Zmień język DE

Tuńczyk w oleju roślinnym słonecznikowym ESCURIS to wysokiej jakości tuńczyk, poławiany w wodach hiszpańskich. Wytwarza się go z najpopularniejszego i najszerzej wykorzystywanego gatunku tuńczyka, tuńczyka paskowanego (Bonito pręgowane, Katsuwonus pe

kliknij, aby powiększyć
Tuńczyk w oleju roślinnym słonecznikowym ESCURIS to wysokiej jakości tuńczyk, poławiany w wodach hiszpańskich. Wytwarza się go z najpopularniejszego i najszerzej wykorzystywanego gatunku tuńczyka, tuńczyka paskowanego (Bonito pręgowane, Katsuwonus pe
szt.
Product Code:5-40003
Producent:Escuris
Cena z VAT: 9,68 zł
VAT:12 %
Dostępność:Na zamówienie
EAN kod: 8410124005492
Kraj pochodzenia: Španělsko
Forma: RYBÍ KONZERVA, STRERILOVANÝ VÝROBEK Z RYB
Zawartość w opakowaniu: 111g
Trwałość: uvedeno na obale

Szczegółowy opis
KONSERWY RYBNE, PRODUKT RYBNY STERYLIZOWANY

Kompozycja
Tuńczyk bonito Katsuwonus pelamis, olej słonecznikowy, sól kuchenna.

Informacje o alergenach
Produkt zawiera ryby.

Składowanie
Utrzymuj chłód i suchość. Po otwarciu, jeżeli nie zostanie spożyte natychmiast, należy przechowywać w niemetalowym pojemniku w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

System Easy Open umożliwia szybkie otwarcie pojemnika, dzięki czemu możesz cieszyć się tuńczykiem wszędzie.

Używa się go do różnych smarowideł, kanapek, sałatek, makaronów, pizzy, ryżu, a nawet jako samodzielnego dodatku do wypieków.

Masa ciał stałych 73g

Zawartość opakowania
Tuńczyk pasiasty ma około 35 cm długości, nie jest więc zbyt duży, dlatego podczas konserwowania można go przetworzyć na małe kawałki. Puszka zawiera zatem kawałki tuńczyka, a nie zwykły miąższ.

Mięso ma bardzo delikatną strukturę, a jego kolor może być od ciemnoróżowego do jasnoróżowego.

Tuńczyk zawiera niewielką ilość tłuszczu i dużą ilość białka, jest źródłem witamin i minerałów, a w jego produkcji nie stosuje się żadnych chemicznych środków konserwujących.

Potrzebujesz porady? Tuńczyk w oleju roślinnym słonecznikowym ESCURIS to wysokiej jakości tuńczyk, poławiany w wodach hiszpańskich. Wytwarza się go z najpopularniejszego i najszerzej wykorzystywanego gatunku tuńczyka, tuńczyka paskowanego (Bonito pręgowane, Katsuwonus pe

Twoje imię i nazwisko, firma
Twój e-mail
Twój telefon
Twoje zapytanie
     Więcej informacji




wyślij link do znajomego

Twoje imię i nazwisko
Twój e-mail
e-mail znajomego
Przepisz kod z obrazka antispam

Pliki cookie pomagają nam w świadczeniu naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie.   Więcej informacji