Składniki: Naturalny, półtwardy, niedojrzewający, półtłusty, słony ser parzony (mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka). Tłuszcz w suchej masie min. 25%, w suchej masie min. 40%, sól maksymalnie 4%. Alergen: mleko
Przechowywać: do + 8 ° C
Średnia wartość energetyczna w 100 g: 1076 kj / 257 kcal, białko 25,42 g, węglowodany: 1,87 g, tłuszcze 16,51 g nienasyconych kwasów tłuszczowych 14,97 g, NaCl 3,00 g, sód: 1, 10 g
Dziś sery gotowane na parze są integralną częścią każdego świątecznego posiłku ... 100% naturalny produkt, bez konserwantów i chemikaliów ... Życzymy miłych doznań kulinarnych z naszymi produktami ...
!_pri poskytovani sluzeb nam pomahaji soubory cookie. pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s nasim pouzivanim souboru cookie._! Więcej informacji