Zasmakuj w smaku Moraw - Bekon - z dżemem, który jest po prostu słodki, ale też słony, trochę pikantny, pachnący przyprawami i kawałkami pieczonego boczku. 200 ml
Opis boczku:
Wyobraź sobie dżem, który jest po prostu słodki, ale też słony, trochę pikantny, pachnący przyprawami i kawałkami pieczonego boczku. Doskonałe na zimno, nawet lekko podgrzane. Więc to jest bekon.
Wskazówka, jak używać boczku:
Rozłóż bekon na ciepłej grzance, dodaj jajka z byczego oka i pokrojone w plasterki awokado. Dodaj sól i pyszne śniadanie. Boczek nadaje się do burgerów, tostów lub tostów posypanych cebulą i kapustą.
Pliki cookie pomagają nam w świadczeniu naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie. Więcej informacji