Ekologiczne bezglutenowe tubki ryżowe wykonane z ekologicznej mąki ryżowej mile zaskoczą Twoje kubki smakowe.
Składniki :
Mąka ryżowa z upraw ekologicznych.
IT - BIO - 006. Produkcja rolna we Włoszech.
Instrukcja użycia
Makaron wrzucamy do wrzącej osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu) i gotujemy 10-11 minut.
Wyprodukowane we Włoszech
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość energetyczna 1527 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g
Węglowodany 80g
w tym cukry 0,1g
Włókno 0,8g
Białko 7,1 g
Sól 0,019g
Pliki cookie pomagają nam w świadczeniu naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie. Więcej informacji