ORGANICZNY BEZGLUTENOWY SUSZONY MAKARON Z PEŁNEJ MĄKI RYŻOWEJ
Składniki
Mąka ryżowa pełnoziarnista z upraw ekologicznych.
IT - BIO - 006. Produkcja rolna we Włoszech.
Instrukcja użycia
Makaron wrzucamy do wrzącej osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu) i gotujemy 5-6 minut.
Wyprodukowane we Włoszech
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość energetyczna 1533 kJ / 362 kcal
Tłuszcz 2,7g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g
Węglowodany 75,7 g
w tym cukry 0,5g
Włókno 2,7g
Białko 7,4 g
Sól 0,17 g
Pliki cookie pomagają nam w świadczeniu naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie. Więcej informacji