Bezglutenowe fusilli produkowane są z ryżu, ryżu pełnoziarnistego, kukurydzy i mąki z komosy ryżowej. Są odpowiednie dla wszystkich konsumentów.
Składniki
Mąka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka z komosy ryżowej (3%), emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Informacje alergiczne
Może zawierać śladowe ilości łubinu i soi.
Instrukcja użycia
Makaron wrzucamy do wrzącej osolonej wody (na 100 g makaronu 1 l wody), gotujemy 9 minut od czasu do czasu mieszając, odcedzamy.
Składowanie
Przechowywać z dala od ciepła i chronić przed wilgocią.
Kraj pochodzenia
Włochy
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość energetyczna 1500 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 1,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g
Węglowodany 76,5 g
w tym cukry 2,5g
Włókno 2g
Białko 7,5g
Sól 0,03g
Pliki cookie pomagają nam w świadczeniu naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie. Więcej informacji