Gnocchi di riso bezglutenowe ryżowe gnocchi bezglutenowe LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g
Product Code: | 1-10051 |
Producent: | Carlo Crivellin |
Cena z VAT : | 11,58 zł |
VAT: | 12 % |
Dostępność: | W magazynie |
EAN kod: | 8595199901228 |
Więcej o produkcie: | neobsahuje lepek |
Forma: | noky |
Zawartość w opakowaniu: | 500 g |
Trwałość: | uvedeno na obale |
Składniki
Mąka ryżowa 60%, woda, skrobia ziemniaczana, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Informacje alergiczne
-
Instrukcja użycia
Włóż gnocchi do odpowiedniej ilości wrzącej osolonej wody. Po wypłynięciu na powierzchnię gotuj przez kolejne 2 minuty, a następnie odcedź.
Po czesku nadaje się do prawie wszystkich rodzajów sosów, takich jak pomidorowy, koperkowy, grzybowy, gulaszowy, szpinakowy, kapusta i wędzonki, mięsno-sokowy, jajeczny, czy słodki jak mak z makiem.
Po włosku smakują głównie z sosami śmietanowymi (najczęściej używane jest quattro formaggi z czterema rodzajami sera), do których dodajemy np. łososia, szpinak, pieczarki, szynkę, kurczaka, ser – parmezan, gorgonzola, pleśniowy ser. Można je również potraktować sosami pomidorowymi, takimi jak ragout, pesto lub po prostu roztopionym masłem i posypanym serem.
Składowanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w temperaturze do + 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni.
Kraj pochodzenia: Włochy
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość energetyczna 715 kJ / 168 kcal
Tłuszcz 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g
Węglowodany 37,9 g
w tym cukry 0,1g
Włókno 0,6g
Białko 3g
Sól 0,63g
Cena z VAT | 18,32 zł |