Składowanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w temperaturze do + 25°C, chronić przed źródłami ciepła i nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 0-5°C i zużyć w ciągu 3 dni.
Instrukcja użycia
Wrzuć gnocchi do wrzącej osolonej wody. Po wypłynięciu na powierzchnię odczekaj 2 minuty, odcedź i podawaj z ulubionym sosem.
Kraj pochodzenia
Włochy
Informacje żywieniowe na 100g
Wartość energetyczna 641 kJ / 151 kcal
Tłuszcz 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g
Węglowodany 33,9 g
w tym cukry 0,1g
Włókno 2g
Białko 2,4 g
Sól 0,79g
Pliki cookie pomagają nam w świadczeniu naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie. Więcej informacji